Livrarea produselor

Livrare prin curier

Coletele se livrează prin firma de curierat rapid DPD. Modalitatea de livrare și de achitare poate fi aleasă pe pagina de finalizare a comenzii.

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu o valoare mai mare de 200 lei.
Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 lei taxa de livrare este de 20 lei per comanda.

In cat timp se face livrarea?

Comenzile plasate si confirmate in intervalul luni – vineri pana in ora 14:00 vor fi procesate si predate la curier in aceiasi zi.

Comenzile plasate vinerea dupa ora 14:00, sambata si duminica, se vor procesa incepand cu ziua de luni.

Produsele vor fi livrate catre client numai dupa confirmarea comenzii si acceptarea costurilor de livrare, prin e-mail sau/si telefonic, indiferent de valoare comenzii efectuate.

Serviciul deschidere colet la livrare

Toate coletele expediate de firma noastra sunt impachetate in folie transparenta astfel incat sa puteti vedea continutul coletului fara a fi nevoie sa il desfaceti.

 

Situatii speciale

In perioada sarbatorilor legale (Paste, Craciun etc), a evenimentului Black Friday, precum si pe toata durata altor campanii promotionale ale companiei cand numarul de comenzi creste substantial, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 3-10 zile lucratoare.

In toate aceste cazuri un reprezentant al siteului Patul.ro va va comunica data aproximativa de procesare a comenzii. In cazul in care nu sunteti de acord cu perioada de livrare a produselor puteti renunta la comanda si aceasta va fi anulata.