Livrarea produselor

Livrare prin curier

Coletele se livrează prin firma de curierat rapid DPD. Modalitatea de livrare și de achitare poate fi aleasă pe pagina de finalizare a comenzii.

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu o valoare mai mare de 200 lei.
Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 lei taxa de livrare este de 20 lei per comanda.

In cat timp se face livrarea?

Comenzile plasate si confirmate in intervalul luni – vineri pana in ora 14:00 vor fi procesate si predate la curier in aceiasi zi.

Comenzile plasate vinerea dupa ora 14:00, sambata si duminica, se vor procesa incepand cu ziua de luni.

Produsele vor fi livrate catre client numai dupa confirmarea comenzii si acceptarea costurilor de livrare, prin e-mail sau/si telefonic, indiferent de valoare comenzii efectuate.

Serviciul deschidere colet la livrare - Acest serviuciu nu e disponibil in toata perioada starii de urgenta

In momentul receptionarii comenzii puteti solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica continutul acestuia si integritatea fizica a produselor (ex: model, culoare, marime, eventuale rupturi etc).

Daca in urma deschiderii coletului constatati ca produsul comandat nu este în stare perfecta de livrare şi prezinta semne de deteriorare, rupturi sau alte probleme de tip estetic va rugam sa cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor de catre curier si sa refuzati comanda.

Situatii speciale

In perioada sarbatorilor legale (Paste, Craciun etc), a evenimentului Black Friday, precum si pe toata durata altor campanii promotionale ale companiei cand numarul de comenzi creste substantial, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 3-10 zile lucratoare.

In toate aceste cazuri un reprezentant al siteului Patul.ro va va comunica data aproximativa de procesare a comenzii. In cazul in care nu sunteti de acord cu perioada de livrare a produselor puteti renunta la comanda si aceasta va fi anulata.